DomainOrder.nl helpt reclamebureau’s aan premium domeinnamen!

Reclamebureau’s zijn gespecialiseerd in het bedenken van strategieën om een product of dienst in de markt te zetten. Zij adviseren hun klanten om op een bepaalde creatieve wijze, hun producten aan de man te brengen. Dit gaat veelal gepaard met het maken van een website in combinatie met offline marketing (radio, tv en bijv. magazines). Voor die website is het dan dus ook belangrijk om een domeinnaam te kiezen die voor de doelgroep herkenbaar zal zijn.

Naast de zogenaamde ‘branding’ is het ook nog eens belangrijk om de ‘misspellings’ te beperken, zodat bijvoorbeeld de radioluisteraar wel degelijk op de juiste pagina uitkomt na het horen van een reclame-uiting. Hoe vaak gebeurt het niet dat je in de auto zit, je gewezen wordt op een leuke website maar later niet meer kunt bedenken wat de url was? Of dat je ‘denkt’ te weten hoe je op die website moet komen maar uiteindelijk op een hele andere pagina komt met allerlei reclame?

De noodzaak van een goede domeinnaam wordt steeds vaker ingezien. Het probleem is alleen dat deze er vrijwel niet meer zijn. Althans, de meeste mooie namen zijn al lang vergeven en geregistreerd door anderen die wel het inzicht hadden in deze ontwikkeling. Er is echter een oplossing. DomainOrder.nl helpt o.a. reclamebureau’s aan deze premium domeinnamen!

Daarnaast zien wij dat er reclamebureaus zich inschrijven bij DomainOrder.nl om de concurrentie voor te zijn. Nu kunnen ze goede premium domeinnamen via DomainOrder laten registreren tegen zeer schappelijke prijzen. Immers, wanneer zij die mooie namen kopen, maken zij het de concurrentie ook weer moeilijker!

Dit artikel staat in de categorie Voor wie? and tagged , .