Domeinnamen in de aanbieding bij Transip

Transip is sinds jaar en dag een vaste waarde geworden in de wereld van de domeinnamen. De concurrentie tussen de verschillende webhosters en registrars is de afgelopen jaren helemaal uit zijn voegen gebarsten. Verschillende kleine partijen die zich in deze strijd hebben geprobeerd te mengen zijn er niet beter van geworden of zijn uiteindelijk gestopt. Gelukkig zijn er ook een aantal grote(re) partijen die deze prijzenslag wel in hun voordeel hebben weten om te zetten. Eén van die partijen is Transip die geregeld met enkele spectaculaire kortingen komt op de populairste domeinextensies.

Niet zelden wordt een .nl domeinnaam aangeboden voor een prijs van €1,99 per jaar terwijl de “inkoopprijs” van een dergelijke domeinnaam in principe hoger ligt dan dit bedrag. De scherpe prijzen van Transip hebben er voor gezorgd dat ze niet alleen de kleinere eindgebruiker met zich mee kregen, maar dat ook steeds meer en meer grootverbruikers de weg naar deze registrar/internetprovider vonden. Op dit vlak kan je, zeker gezien de online infrastructuur van Transip, alleen maar concluderen dat ze hun zaakjes goed voor elkaar hebben.

Bij Transip is het mogelijk om zelf uw geregistreerde domeinnamen via het controlepaneel te beheren. Zo kun je zelf volgen wanneer de domeinnamen vervallen en heb je de mogelijkheid om (realtime) aanpassingen aan te brengen aan jouw domeinnamen. Het controle paneel van Transip wordt door verschillende grootgebruikers in ieder geval naar volle tevredenheid gebruikt. Zeker in combinatie bijzonder scherpe prijzen van de domeinnamen is dit een extra troef die zonder twijfel heeft bijgedragen tot hun succes.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Transip en hun hun producten en diensten? Neem dan HIER een kijkje.

Dit artikel staat in de categorie Domeinnaam Nieuws and tagged , .